Velika imena pedijatrije

velika imena pedijatrije

Koliko puta ste se našli u situaciji da Vaše dijete treba pregled kod specijalista, a liste čekanja su duge?

Poliklinika Falcon Peregrin surađuje s vrhunskim stručnjacima pedijatrije, koji su zbog svog znanja i iskustva omiljeni među našim malim pacijentima, ali i njihovim roditeljima, kojima je zdravlje djece uvijek na prvom mjestu.

Ovo su specijalistički pregledi i stručnjaci koji ih obavljaju u našoj poliklinici:

pepdijatrija - kardiolog

Kardiološki pregled s UZV srca i EKG – om obavlja cijenjeni dr. Luka Stričević, specijalistički pedijatrijski, kao i endokrinološki i dijabetološki pregled obavlja naš poznati liječnik i znanstvenik dr. Veselin Škrabić. Dr. Neven Pavlov zadužen je za naše male pacijente koji imaju pulmoloških i/ili alergoloških problema. Dr. Robert Tafra zadužen je za ORL preglede, uključujući i timpanometriju, fiberendoskopiju, vestibulometriju, audiologiju, čak i snimanje slušnih evociranih potencijala. Za gastroenterološke probleme i probavne smetnje, naša dr. Ranka Despot rado stoji na raspolaganju djeci i roditeljima koji je trebaju. Dermatološke preglede obavlja dr. Damir Pezelj, a za pedijatrijsku infektologiju zadužen je dr. Boris Lukšić. Nadalje, fizikalnu terapiju i rehabilitaciju kod naših najmlađih pacijenata obavlja cijenjena dr. Ivana Šegvić.

Kao što je i vidljivo iz navedenog, u poliklinici Falcon Peregrin pedijatrijske preglede obavljaju “velika” imena pedijatrije, koja djeluju već dugi niz godina na području Splitsko – dalmatinske županije, pa čak i šire. Nemojte čekati i gubiti vrijeme ukoliko Vaše dijete treba liječnika specijalista.

Sve poteškoće u razvoju djece koje se na vrijeme otkriju, pružaju šansu za što brži, jednostavniji i manje bolan oporavak. Ne čekajte mjesecima na preglede koji su preporučeni Vašoj djeci, obratite nam se s povjerenjem…