Mezoterapija

mezoterapija I

Mezoterapija – Osvježite svoju kožu i potaknite njezinu ljepotu iznutra!

Mezoterapija je inovativan kozmetički tretman koji pruža niz blagodati za kožu i kosu. Ovaj postupak koristi nježne injekcije kako bi se aktivni sastojci ubrizgali izravno u srednji sloj kože, poznat kao mezoderm. Na taj način, hranjive tvari, vitamini, minerali i antioksidansi se precizno dostavljaju u ciljana područja kože.

mezoterapija II

Postupak mezoterapije ima mnoge prednosti, uključujući:

Hidrataciju i osvježenje kože: Mezoterapija pruža intenzivnu hidrataciju koži, čime joj vraća sjaj i blistavost. Aktivni sastojci potiču obnovu stanica kože i daju joj zdrav i svjež izgled.

Smanjenje bora i finih linija: Aktivni sastojci potiču proizvodnju kolagena i elastina u koži, što rezultira smanjenjem bora i finih linija. Koža postaje čvršća i glađa.

Poboljšanje teksture kože: Mezoterapija pomaže u ujednačavanju tena, smanjenju pora i poboljšanju teksture kože.

Smanjenje tamnih krugova i podočnjaka: Aktivni sastojci ciljano djeluju na područja oko očiju, smanjujući tamne krugove i podočnjake i tako osvježavaju izgled očiju.

Poticanje rasta kose: Mezoterapija se također može primijeniti na vlasištu kako bi se potaknuo rast kose, smanjili problemi s gubitkom kose i ojačali folikuli kose.

Mezoterapija je brz, siguran i gotovo bezbolan postupak. Prilagodit ćemo tretman prema individualnim potrebama i ciljevima svakog pacijenta.

Nakon tretmana, nema potrebe za dugim vremenom oporavka, stoga se možete odmah vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Rezultati mezoterapije mogu biti vidljivi nakon samo nekoliko tretmana, a optimalni rezultati obično se postižu dogovorenom serijom tretmana.

mezoterapija III

Osvježite svoju kožu i potaknite njezinu ljepotu iznutra uz mezoterapiju – tretman koji će vam pružiti blistav i zdrav izgled kože i kose!