Ginekologija

Ginekologija

Poliklinika Falcon Peregrin nudi kompletan ginekološki pregled…

…uključujući ultrazvuk i papa test!

Ginekologija je grana medicine koja se bavi prevencijom reproduktivnih organa kod žena svih dobnih skupina. Iznimno je važna jer u današnje vrijeme, nažalost, mnoge žene imaju zdravstvenih problema povezanih s maternicom, rodnicom ili jajnicima…

Ginekologija

Specijalist ginekologije i opstetricije obavlja obavlja stručne preglede u poliklinici Falcon Peregrin.

Prepoznatljivi smo po svojoj stručnosti, predanosti, radu i savjesti, čemu svjedoče brojne pacijentice!

VAŽNO JE NA VRIJEME OTKRITI PROBLEME KOJI SU VAS SNAŠLI!

Ginekologija

Kompletan pregled nije pregled koji ne uključuje ultrazvuk.

U poliklinici Falcon Peregrin nudimo obavljanje ginekološkog pregleda koji uključuje pregled ginekologa, papa test i ultrazvuk, a ovisno o potrebi obavljamo i vaginalni ultrazvuk. Ultrazvuk je važan jer odmah može prikazati promjene na maternici ili jajnicima, kao i njihovu veličinu, izgled i položaj.
Ultrazvukom i redovitim pregledima također pratimo i trudnice, rast i razvoj fetusa, pratimo cjelokupnu trudnoću i ukoliko se ukaže nepravilnost u trudnoći, na vrijeme možemo reagirati.

Ginekologija

Svaka zdrava žena trebala bi napraviti kompletan ginekološki pregled barem jednom godišnje. Ranim otkrivanjem anomalija iznimno su povećane šanse za liječenje, bilo da se radi o tumoru, karcinomu ili bolestima reproduktivnog sustava.

Ginekologija

Morate brinuti o svom zdravlju!

Postoji mogućnost nakon osnovnog pregleda da specijalist ginekologije preporuči nekakve dodatne pretrage ukoliko su potrebne, o čijim rezultatima kasnije obavještava. Nadalje, nakon klasičnih podataka koje pacijent mora dati doktoru, koju uključuju i kompletnu anamnezu, o daljnjim kontrolama se dogovara u suradnji s pacijentom.
U našoj poliklinici možete obaviti i laboratorijsku pretragu BETA – HCG koja služi za ranije dijagnosticiranje trudnoće, a rezultati budu gotovi za 10 minuta.