Naš tim

Poliklinika Falcon Peregrin svojim pacijentima nudi najbolji liječnički tim koji Vam može pomoći za boljitak Vašeg zdravlja.

Ponosni smo na naše liječnike, specijaliste, subspecijaliste, fizioterapeute, medicinske sestre i cijeli tim naše poliklinike…

Izv.prof.dr.sc. Neven Pavlov je liječnik specijaliziran za pedijatriju, s dodatnom specijalizacijom u području pedijatrijske pulmologije, pedijatrijske alergologije i kliničke imunologije. Posjeduje bogato kliničko iskustvo u liječenju djece. Njegova područja stručnosti uključuju preglede i praćenje djece s alergijskim, imunološkim i plućnim poremećajima i bolestima.

Prof. dr. sc. Veselin Škrabić, dr. med. specijalist za dječje bolesti u području endokrinologije i  dijabetesa. U svojoj zavidnoj karijeri može se pohvaliti brojnim uspjesima u liječenju djece koja su imala hormonalne probleme, ali i probleme iz područja endokrinologije, metabolizma i dijabetologije.

Dr. med. Damir Pezelj, specijalist je dermatologije i venerologije i stoji rado na raspolaganju pacijentima poliklinike Falcon Peregrin. Pacijenti nerijetko ističu kako je pregled kod dr. Pezelja iznimno ugodan, profesionalan i kvalitetan, rado ga preporučuju. Ukoliko trebate dermatologa i/ili venerologa, obratite nam se s potpunim povjerenjem.

Prim.mr.sc. Ljubica Juretić – Kuščić, dr.med i specijalist nuklearne medicine, uspješno rješava tegobe pacijenata ove problematike i stoji rado na raspolaganju pacijentima poliklinike Falcon Peregrin.

Internistica dr. Gorana Trgo, koja ima dodatnu specijalizaciju iz gastroenterologije, obavlja gastroenterološke preglede u poliklinici Falcon Peregrin. Također, zaslužila je nominaciju za “Splitski cvit”, najprestižnije priznanje za žene u Splitu.

Profesorica Maja Radman je endokrinolog i dijabetolog koji je stručnjak za bolesti štitnjače. Radi u poliklinici Falcon Peregrin gdje se provode pregledi, dijagnostika i liječenje ove bolesti. S obzirom na njezinu stručnost, klijenti mogu biti sigurni u kvalitetnu skrb i najbolju dostupnu skrb za svoje zdravlje štitnjače u poliklinici Falcon Peregrin.

Dr. Ivana Šegvić, specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije, nedavno je dobila priznanje pete latice Splitskog cvita. Ova manifestacija naglašava doprinos i postignuća žena koje su svojim radom i predanim zalaganjem značajno doprinijele svojoj zajednici. Dr. Šegvić je dugi niz godina posvećena radu s djecom s najtežim tjelesnim oštećenjima, pružajući im kvalitetnu njegu i rehabilitaciju. Njen doprinos zdravstvenoj skrbi i dobrobiti djece u Splitu i šire je neprocjenjiv.

Dr. Luka Stričević, pedijatar i dječji kardiolog, vrhunski dijagnosticira različita srčana oboljenja koja pogađaju djecu i novorođenčad. Simptomi srčanih bolesti kod najmlađih značajno se razlikuju od onih kod odraslih, te su brojna srčana oboljenja plod urođenih srčanih mana, virusnih infekcija koje zahvaćaju srce, te bolesti nastale kao posljedica nekog drugog oboljenja ili genetskog sindroma. Dr. Stričević, koji je ujedno i doktor na KBC-u Split, posjeduje potrebnu stručnost i znanje za dijagnosticiranje i liječenje srčanih oboljenja kod najmanjih pacijenata.

Dr. Ivan Milić, urolog u poliklinici Falcon Peregrin, specijaliziran je za dijagnostiku i liječenje različitih uroloških bolesti, uključujući infekcije mokraćnih kanala, mokraćnog mjehura, bubrega, kao i poremećaje izvodnog sistema bubrega, kamence, dobroćudne i zloćudne tumore bubrega. Klijenti mogu biti sigurni u stručnost i brižnost pristupa dr. Milića u rješavanju njihovih zdravstvenih problema.

Dr. Igor Begović je specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije s iskustvom u saniranju posljedica prijeloma kostiju, stanja nakon operacija (ortopedskih, traumatoloških, neurokirurških operativnih zahvata), oštećenja nastala zbog neuroloških bolesti (stanje nakon moždanog udara, multipla skleroza, kompresivne lezije kralježnice moždine te ostale bolesti koje dovode do slabosti udova i otežanog kretanja i skrbi o sebi), stanja nakon amputacije udova (predprotetičku i postprotetičku rehabilitaciju), razne muskuloskeletne bolesti (osteoartritisi, upalne reumatske bolesti, bolesti kralježnice, tendinopatije, fasciitisi, burzitisi) te sportske ozljede.

dr. Braco Bošković, specijalist ORL i njegov tim otorinolaringologije i kirurzi glave i vrata u Poliklinici Falcon Peregrin obavljaju specijalističke ORL preglede. ORL pregled obuhvaća pregled uha, nosa i grla te omogućuje rano otkrivanje raznih bolesti i poremećaja na ovom području.

Dr. Ivana Kurtović je specijalist otorinolaringologije i kirurg glave i vrata u Poliklinici Falcon Peregrin. U svojoj praksi, dr. Kurtović se bavi dijagnostikom i liječenjem različitih stanja koja zahvaćaju uho, nos i grlo. Svojim pacijentima nudi razne specijalističke ORL preglede, uključujući pregled uha, nosa i grla te audiometriju i timpanometriju.

Doc.dr.sc. Robert Tafra, dr.med. je specijalist otorinolaringologije s kirurgijom glave i vrata u Splitu. Također je subspecijalist audiologije i docent na Medicinskom fakultetu u Splitu. Njegova stručnost se usredotočuje na poremećaje audiovestibuloškog aparata, uključujući poremećaje sluha, ravnoteže i vrtoglavice. Dr. Tafra se također bavi dijagnostikom i liječenjem bolesti štitnjače, što je također važan aspekt njegovog rada. Kao docent na Medicinskom fakultetu u Splitu, dr. Tafra je važan čimbenik u obrazovanju novih generacija stručnjaka za otorinolaringologiju i audiologiju. Njegova stručnost i iskustvo čine ga jednim od vodećih stručnjaka u regiji u području otorinolaringologije i audiologije.

Dr. Ivona Božić je specijalist reumatolog i imunolog u Poliklinici Falcon Peregrin. Njena specijalnost obuhvaća dijagnostiku i liječenje raznih poremećaja vezanih uz imunološki sustav i reumatoloških bolesti. U svom radu, dr. Božić se posebno usredotočuje na dijagnostiku i liječenje reumatoidnog artritisa, seronegativnih spondiloartritisa, psorijatičnih artritisa, sustavnog eritemskog lupusa, sustavne skleroze, Sjogrenovog sindroma, dermatomiozitisa i polimiozitisa te nediferencirane bolesti vezivnog tkiva. Njena stručnost i iskustvo čine je jednim od vodećih stručnjaka u regiji u području reumatologije i imunologije.

Dr. Ranka Despot je pedijatar gastroenterolog s posebnom usredotočenošću na bolesti probavnog sustava i prehranu djece. Prati sve promjene koje se javljaju u probavnom sustavu djece, posebno u području autoimunih bolesti, celijakije, Crohnove bolesti te drugih bolesti povezanih s prehranom, uključujući i osjetljivost na GMO hranu i gluten. Dr. Despot je stručnjak u svom području i koristi najnovije metode dijagnostike i terapije kako bi postigla najbolje moguće rezultate u liječenju svojih pacijenata.

Psihijatar Anđelko Beg, prema portalu Najdoktor proglašen je najboljim psihijatrom u Splitu. U Poliklinici Falcon Peregrin, on i njegov tim stručnjaka nude širok spektar usluga u području psihijatrije. Njihova ponuda uključuje psihijatrijske preglede, psihoterapiju, psihosocijalni tretman, savjetovanje te rješavanje rizičnih ponašanja.

Dr. Prof. dr. sci. Rok Vengust je vrhunski stručnjak za kirurgiju kralježnice s više od 17 godina iskustva. Godišnje izvodi oko 400 operacija kralježnice, što ga čini jednim od najiskusnijih kirurga na tom području. Od 2005. godine radi kao Voditelj Odjela za operacije kralježnice i Zamjenik ravnatelja Ortopedske klinike Sveučilišnog Medicinskog Centra u Ljubljani, što ukazuje na njegovu stručnost i povjerenje koje uživa u svojoj ustanovi. Također je redovni profesor na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Ljubljani za predmet Ortopedska kirurgija. Dr. Vengust je član Europskog društva za kralježnicu, kao i međunarodnih udruženja AO spine i SEG (Spine Expert Group), što dodatno potvrđuje njegovu posvećenost i znanje na području kirurgije kralježnice.

Dr. Mariano Kaliterna, spec. psihijatar, liječnik u KBC Split, omiljen među pacijentima i ponosni smo što je dio tima naše poliklinike Falcon Peregrin.
Dr. Ana Repić Buličić, spec. neurolog, uži specijalist intenzivne medicine. Svoje napretke i postiguća obilježava u splitskom KBC – u, a našim pacijentima poliklinike Falcon Peregrin, također je uvijek dostupna, a i omiljena među njima.
Dr. Kornelija Miše, spec. pulmolog i alergolog
Dr. Veselin Vrebalov Cindro, spec. neurolog
Dr. Marija Skelin Čupić – spec. ginekologije i opstetricije
Dr. Petar Lozo, spec. kardiolog
Dr. Danijela Zjačić Puljiz, spec. nefrolog
Dr. Davor Galušić, spec. hematolog
Dr. Pavao Petrović, internist ultrasoničar
Doc. dr. sc. Nikola Ključević dr. med.spec. ortopedije i traumatologije
Dr. Milan Vujčić, dr. med. specijalist hematologije
Nutricionist Mirna Pleština, magistra kliničkog nutricionizma