O nama

Izokinetika

Poliklinika Falcon Peregrin djeluje već više od 5 godina na području Splita…

… nalazimo se u širem centru grada, na adresi Ulica Matice Hrvatske 9A.

Svrstali smo se u sam vrh djelovanja iz fizioterapije i izokinetike, a prepoznali su nas brojni klijenti zbog kojih uspješno djelujemo.
S vrhunskim stručnjacima iz brojnih grana medicine surađujemo s ciljem da na jednom mjestu omogućimo pacijentima preglede ODMAH, bez čekanja i bez uputnica.

Dijagnoza izokinetikom

Osim fizioterapije i izokinetike, u poliklinici Falcon Peregrin surađujemo s brojnim specijalistima i subspecijalistima, stoga u našoj poliklinici možete osim navedenih, obaviti i preglede za bolesti štitnjače, ginekološke i urološke preglede, zatim kompletan ORL (otorinolaringološki) pregled, dermatološki, gastroenterološki ili pulmološki pregled. Također nudimo specijalističke kardiološke, neurološke i kirurške preglede, za djecu nudimo sve specijalističke, pedijatrijske preglede kojima poklanjamo posebnu pažnju kako bi se djeca osjećala sigurno u našoj poliklinici.

izokinetika

Što se tiče estetske medicine, pripadnice ljepšeg spola nerijetko nas posjećuju kako bi osvježile svoj izgled i osjećale se bolje u vlastitom tijelu. Svakako jedan od najzanimljivijih tretmana je popularni “vampirski” ili PRP tretman, uz tretmane botoxa i filera. Strojna limfna drenaža koja potiče rad limfe također djeluje estetski, stoga je popularna među oba spola i svih dobnih skupina.

Svaki klijent i pacijent predstavljaju nam izazov kojem pristupamo individualno i veselimo se svakom uspjehu kojeg postignemo zajedno. Postanite i Vi dio nas, obratite nam se s povjerenjem a mi ćemo učiniti sve kako bismo Vam pomogli u rješavanju tegoba koje su Vas zatekle.

POLIKLINIKA FALCON PEREGRIN!